Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš Juříček mistr ČR v mužích.

Tomáš Juříček mistr ČR v mužích.

 
foto-tomas-mistrovstvi-cr.jpgPrvní start reprezentanta ČR a oddílu silového trojboje TJ Lokomotiva Krnov proměnil Tomáš Juříček opět v mistrovský titul v mužích v RAW.
Po výborných výkonech a vytvoření dvou českých rekordech dřep 216 kg a trojboji 606 kg opět zvítězil a získal mistrovský titul pro náš oddíl a opět potvrdil vysoký standart a talent tohoto závodníka.
Zároveň vytvořil dva rekordy ČR,dřep 216 kg,trojboj 616 kg.
 
Venco, 
Průběh cesty byl celkem dobrý, akorát jsme stávaly brzo takže jsme toho moc nenaspali . Přijeli jsme do Lukova poblíž Zlína a šel jsem se zvážit .Navážil jsem 69,1 kg což mám ještě 5 kg rezervu, poněvadž startuji v kategorii do 74 kg a začaly dřepy. První pokus 192,5 kg , 2 pokus 205 kg , 3 pokus 216 kg třetí pokus také dal Tomáš Lacko 215,5 kg rekord v dřepu a okamžitě jsem navýšil  rekord na 216 kg který jsem pokořil a tím mírně rozhodil. Dále následoval benčres , kde jsem měl 1. pokus 140 kg, 2 pokus 145 kg , 3 pokus 150 kg . Opět Lacko šel na 3 pokus 150 kg a počkal jsem si a nedal to, tak mě to přinutilo to dát ať ho ještě víc rozhodím a dal jsem to tak už jsem měl náskok 5,5 kg a na pozved jsem si věřil tak jsem dal základ 227,5 kg snadně, a Lacko 220 kg měl poměrně těžké tak jsem viděl už od oka ,že maximálně navýší 15-20 kg a   tak jsem ihned dal 240 kg taky v pohodě , což bylo rozhodující a to ho zlomilo také si musel si hlídat 3.místo poněvadž na něj  na  útočil Sláma Martin ze Sportingu Praha  a tím pádem  jsem vypadl ze hry a věděl jsem ,že po mě nikdo nepůjde , jelikož se bály vůbec o 2 a 3 místo tak jsem je nechal soupeřit mezi sebou  a třetím pokusem jsem si naložil dal 247,5 kg ,které jsem nezvedl nikoli silově ale technickou chybou. a tím sem se připravil o 2 místo v absolutním pořadí ,což bylo nefér na jednu stránku neboť jsem byl v ranní části a nemohl jsem si počítat Wilks. body, jelikož odpoledne jely kategorie 93,105,nad 105 a do 120 + 120 kategorie. Takže mohly taktizovat a porazil mě Pavol Demčák o 1 bod ,kdybych to tušil tak jsem si dal na jistotu 242,5 kg a byl jsem 100 % 2. I tak jsem velmi spokojen s výsledkem je to první rok v mužích a obsadil jsem jsem 1. místo před úřadujícím mistrem ČR Tomášem Lackem.V kategorii kde jsem to neměl vůbec lehké , a celkově 3 místo v absolutním pořadí a to ještě o 1 bod.Také velké poděkování patří hlavně přítelkyni Evě Bartoníčkové , bratrovi Petrovi a Alešovi Rysovi ,kteří mě po dobu závodu doprovázeli fandily a pomáhali ,takže i to je kus práce ,kterou jsme týmově odvedly. A ovšem Václavovi Stuchlíkovi ,který si to zaslouží nejvíc za důvěru ,kterou ve mě má a za to je třeba se mu snažím odměnit tím bych ukončil toto mistrovství ČR (RAW). a začíná příprava v Equipu (silový trojboj) M. ČR ,dále Evropa  a vrcholem letoška bude třešnička Svět RAW v USA.
 

Pořadí MČ Raw:

.1.Juříček Tomáš  606 kg trojboj  rekord ČR

 2. Lacko Tomáš   593 kg3.  Sláma Martin 580 kg Foto  Tomáše a realizačního týmu.