Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. Mistrovství ČR v silovém trojboji mužů a žen

V sobotu 3.4.2010 proběhlo 18. Mistrovství ČR v silovém trojboji mužů a žen. Soutěž pořádal oddíl silového trojboje TJ Sokol Nymburk ve spolupráci s agenturou RC Sport s.r.o. a veškeré úžasné klání plné nových českých rekordů se uskutečnilo ve Sportovním centru Nymburk. Celkem se soutěže zůčastnilo 53 závodníků (47 mužů a 6 žen) a samotná soutěž byla rozdělena na dopolední a odpolední část, kde v každé z nich byli závodníObrazekci rozděleni do 3 skupin.

V dopolední části se předatavily všehny ženy a kategorie mužů do 90Kg.

Odpolední část pokračovala kategoriemy 100,110 do 125 a nad 125Kg
Za krnovský oddíl odjel do Nymburku 96Kg vážící Vlach Petr, pod dohledem zkušeného matadora oddílu Milana Greguše. Silně obsazená kategorie do 100Kg nedávala mladému krnovanovi moc nadějí.   "Celou loňskou sezónu jsem věnoval přípravě na tohle mistrovství, nejedu tam s nadějí na medajle ale sbírat cenné zkušenosti. můžu jen překvapit, už samotná nominace je pro mne osobně vrchol sezóny."  mínil před odjezdem Petr.
Hned v první disciplíně, kterou je dřep si Vlach vylepšil o 7,5kg osobní rekord a zapsal 257,5Kg.
V benči se už tak dobře nedařilo a po nezvládnutí 162,5 kg vážící osu bylo započitáno 145 Kg.
Zato mrtvý tah se vydařil hodně 260Kg a znovu vylepšení osobního rekordu. Celkových 662,5Kg v trojboji stačilo na konečné 7 místo z 9ti členné konkurence. "Celkově jsem se svým výkonem spokojený vylepšil jsem dva osobní rekordy a celkový trojboj, jen mě mrzí neuznaných 270kg ve dřepu pro malou hloubku na tom ještě musím zapracovat." ohlédl se za závody Petr.

Skvěle zorganizované závody okořenilo několik nových českých rekordů.


Kompletní výsledky muži.
Kompletní výsledky ženy.

Deník

 

Náhledy fotografií ze složky MČR muži Nymburk 2010