Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.Mistrovství Moravy Vranovice

18.Mistrovství Moravy Vranovice

V sobotu 6.3.2010 se ve Vranovicích konalo 18.mistrovství Moravy v silovém trojboji. Do závodu se přihlásilo 29 závodníků. Krnované vyslali do bojů o medaile ve váhové kategorii do 100kg Petra Vlacha(1981), který navázal na úspěšný loňský rok. V pětičlenné konkurenci vybojoval po výkonech dřep 240Kg, benč 160kg(o 15kg vylepšen osobní rekord), mrtvý tah 255Kg, krásné třetí místo. První skončil Zimula Jiří z SK Kuřim a druhé místo obsadil Antonín Pavlovec z Vítkovic.  

„Petr se zlepšuje závod od závodu, opravdu velký pokrok udělal v benči, na závodech před měsícem vytlačil o 15kg méně“  hodnotil zkušený Milan Greguš, který byl v úterý 2.3.2010 v Ostravě hejtmanem Moravskoslezského kraje vyhlášen sportovcem roku 2009.

„Celá sezóna teprve začíná. Kluci jsou výborně připraveni, což potvrdili hned v úvodním závodě minulý měsíc v Podivíně. Kde mladý Daniel Kurečka vybojoval zlato, Lukáš Tomčák bronz a Rémy Krayzel stříbrnou medaili a to musím podotknou, že první dva mladí borci bojovali mezi muži.“ Zhodnotil  začátek sezóny trenér Václav Stuchlík.      

Deník


Kompletní vysledky zde.