Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podřipský pohár v Benčpresu

18.9.2010 Roudnice nad Labem

Na klání benčarů z celé České Republiky vyslal krnovský oddíl pouze jednoho zástupce a to Jana Malinovského, který po čtvrtém místě na mistrovství České Republiky chtěl vyzkoušet své zlepšení. Poctivá příprava loňského vítěze krnovských vánočních benčů přinesla své ovoce.Obrazek


Tělesná hmotnost 119Kg zařadila knovana do 125Kg kategorie, kde závodilo osm borců.
Hned prvním pokusem Honza zvýšil oddílový i osobní rekord v této disciplíně a zdolaných 235Kg znamenalo v průběžném pořadí třetí místo. 240Kg byla hodnota druhého pokusu, který Honza zdolal bez větších problémů. Třetí pokusy přinesly drama a mohly zamíchat pořadím na prvních třech místech. Honzovy se bohužel nepovedlo těsně vytlačit 247,5Kg a zůstal celkově na krásném třetím místě. 240Kg je tedy hodnota nového oddílového rekordu v benčpresu a myslím, že tento závodník ještě své kvality ukáže - hodnotil doprovázející oddílový kolega  Milan Greguš.

Škoda zranění Miroslava Čapky a nemoc Michala Navrátila, výkonostně šli oba borci nahoru a měly velké šance na medailové umístění - konstatoval  oddílový kolega Petr Vlach.

Vysledky zde.