Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silový trojboj úspěšný.

 

 

Silový trojboj úspěšný.
 
V sobotu 29.11.2014 proběhlo ve Zbýšově 23.Mistrovství Jižní Moravy v silovém trojboji mužů,žen a zároveň se soutěží a to 6.ročníkem poháru starosty města Zbýšov dorostu a juniorů s mezinárodní účasti.
Tato soutěž byla zároveň nominačním závodem dorostu a juniorů na mistrovství České republiky.
Oddíl TJ Lokomotivy Krnov poslal na toto klání 4. závodníky,jednoho muže,jednoho dorostence a dva juniory.
Celá výprava skvěle reprezentovala jak oddíl ,také město Krnov.
V kategorii mužů startoval nejstarší závodník Kenis Janis,reprezentant ČR veteránů nad 60.let a svými standartními výkony 90 kg dřep,70 kg benčpres,100 kg mrtvý tah získal 1.místo celkovým výkonem 260 kg trojboj.
Ve váze do 66.kg startoval juniorský reprezentant ČR a přední závodník světa o čemž svědčí 3.místo Tomáš Juříček a počínal si výborně
po výkonech 212,5 kg dřep,165 kg benčpres,český juniorský rekord,240,5 kg mrtvý tah,rovněž juniorský rekord,získal pro oddíl 1.místo výkonem 618 kg v trojboji.
Ve váhové kategorii do 74 kg startovali dva naši talentovaní závodníci junior Procházka Jiří a obsadil mezi muži 3.místo (172,5 kg,112,5 kg,187,5 kg) výkonem 472,5 kg.Všechny tyto výkony jsou jeho osobními rekordy.
Dorostenec Pavlíček Jan naše velká naděje,obsadil páté místo (145 kg,120 kg,152,5 kg)417,5 kg,rovněž všechno osobní rekordy.
Všichni aktéři se přičinili o velmi pěkné umístění v hodnocení oddílu dle umístění 2.místo při silné konkurenci 13.oddílu.
Velmi cenného úspěchu dosáhl Tomáš Juříček,v absolutním pořadí mezi muži bodovaného dle tabulek Wilks, obsadil 2.místo 488.29 bodů.
V poháru starosty města Zbýšov naši závodníci kralovali a svědčí o tom umístění naši talentované generace.
Při vyhodnocování soutěže dorost do 18.let,junioři do 23.let se umístil výkony z kategorie mužů do 66.kg Tomáš Juříček na 1. místě.
V kategorii do 74.kg Procházka Jiří obsadil 3.místo rovněž výkony z kat.mužů.
Pavlíček Jan obsadil do 74 kg  dorost pěkné 2.místo rovněž výkony ze soutěže mužů.
V hodnocení oddílu obsadila naše mládež 1.místo z 9.oddílu.
Tomáš Juříček se stal zároveň nejlepším závodníkem v absolutním pořadí juniorů 488.29 bodů Wilkse.
V kategorii dorost obsadil v absolutním pořadí Pavlíček Jan 2.místo 308/.27 bodů Wilks.
Všichni účastníci,dorost,junioři si zajistili účast na mistrovství ČR v lednu 2015.
Potěšující pro celý oddíl je,že tato mladá generace,která trénuje společně s předním závodníkem ČR a světa Tomášem Juříčkem pod odborným vedením Václava Stuchlíka a ostatních členů oddílu, všechnu výsledky svědčí o vzrůstajíci výkonnosti všech závodníku a dobré práci jak vedení,které zajišťuje veškeré materiální a finanční zajištění s pomocí města.
Zároveň je potěšující,že tato mladá generace navázala na předchozí úspěchy starší generace a opět řadí náš oddíl mezi nejlepší v ČR,a zároveň vzorně reprezentuje také město Krnov a to mi dělá velkou radost.
Předseda oddílu
Václav Stuchlík